1. Forside
  2. Godt at vide Downshifter Nike Black 9Neutrale Løbesko anthracite Performance OPZiuXk
  3. Vores engagement
  4. PLADS TIL FORSKEL

PLADS TIL FORSKEL

Vi ser positivt på forskelligheden

Lyngbyen og Holtbjerg er boligområder med mange forskellige kulturer, mennesker og lejemål. På den baggrund gennemfører FællesBo i samarbejde med Lejerbo og Herning Kommune en helhedsplanen ”PLADS TIL FORSKEL” i de to afdelinger.

Formålet er at gøre Lyngbyen og Holtbjerg til endnu bedre og tryggere steder at bo gennem forskellige aktiviteter, der skabes i samarbejde med beboerne og andre parter. Det handler om at bruge forskelligheden positivt og gøre den til et aktiv for området.

Læs PLADS TIL FORSKELs infofolder her, hvor du blandt andet kan finde en oversigt over indsatserne i helhedsplanen 2017 – 2021.

Aktiviteter i samarbejde
”PLADS TIL FORSKEL” består af et team af boligsociale medarbejdere, der arbejder i beboernes interesse. De har et tæt, dagligt samarbejde med beboerne samt en god kontakt til afdelingsbestyrelserne, lokale foreninger, skole og daginstitutioner. Samt med politi, Herning Kommune og andre eksterne parter.

Der arbejdes med aktiviteter af vidt forskellig karakter til voksne, familier, børn og unge og særlige tilbud kun for kvinder. Både beboere og andre parter kan komme med ideer og forslag til ”PLADS TIL FORSKEL”.

Eksempler på de mange aktiviteter er fællesspisning, IT-café, IT-kurser, beskæftigelse/praktik, tøj-bytte, lektiecafé, ungdomsråd, hjælp til fritidsjob, sportsaktiviteter, fotoklub, syklub og kvindeklub.

”PLADS TIL FORSKEL” har kontorer og aktivitetslokaler på flere adresser i Lyngbyen og Holtbjerg. Skal du i kontakt med en medarbejder finder du info her.

Find dit enestående hjem hos FællesBo

Hos FællesBo finder du et stort udvalg af vidt forskellige boliger. For at søge dit nye hjem, skal du oprettes på ventelisten på lejehuset.dk
Kom på ventelisten

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis ikke, så kontakt én
af vores medarbejdere i administrationen.

Kontakt Os

Del indholdet

Er dette interessant for andre end dig?
Så del det med dine venner.